Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

balboleos (775753) - Valdefierro F.C. (48960) » 673432827: T65/R3

Copa 673432827 Información oficial sobre el partido 673432827 en Hattrick

27.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 3

calisay Alineación oficial del equipo 'calisay' en el partido 1 - 4 Valdefierro F.C. Alineación oficial del equipo 'Valdefierro F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
calisay Alineación oficial del equipo 'calisay' en el partido 2 - 1 Valdefierro F.C. Alineación oficial del equipo 'Valdefierro F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,4 % 16,3 % 25,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

calisay

Goles Goles

  • 100 Minuto 47 (Gol de falta): Triantafillos Chalkiadakis va reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 3 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 47.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12 es va veure una gran oportunitat per a calisay per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Silviu Speteanu, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 201 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Sebastian Zadura no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Óscar Murillo va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 39 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Sebastian Zadura va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): calisay va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Sebastian Zadura va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Ilya Sabelnikov i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a calisay, però el xut de Sebastian Zadura va sortir bastant desviat.

Valdefierro F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Peter Scholle la va rematar Juan Soto amb una magnífica volea que va fer pujar per a Valdefierro el 0 - 1.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Jan Foukal va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Valdefierro eren letals, i Juan Soto va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 3 entrant des de la dreta.
  • 180 Minuto 84 (Gol de falta): Jan Foukal va incrementar l'avantatge a 1 - 4 per a Valdefierro gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Hossein Arvani de Valdefierro va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 38 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Soto de Valdefierro es va emportar una amonestació al minut 13 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Jan Foukal de Valdefierro va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.