Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Majerit (490521) - LokoMotiv AO (436195) » 673431579: T65/R3

Copa 673431579 Información oficial sobre el partido 673431579 en Hattrick

27.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 3

Majerit Alineación oficial del equipo 'Majerit' en el partido 0 - 6 Lokomotiv AFK Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv AFK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Majerit Alineación oficial del equipo 'Majerit' en el partido 1 - 2 Lokomotiv AFK Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv AFK' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 28,9 % 43,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Majerit

Goles Goles

  • 125 Minuto 36 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 0 - 1 el va marcar Luis Vecina a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34, Daniel Flor arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Lokomotiv AFK

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 40 minuts, el tirador de faltes del Lokomotiv va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Abdelbassir Krimou, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Abdelbassir Krimou va augmentar l'avantatge de Lokomotiv a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 107 Minuto 68 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Ángel Andrés Moreno Mora! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 0 - 4.
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ignazio Abbiati de Lokomotiv va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 5 al marcador.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Yvon Yapo de Lokomotiv va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 87. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Lokomotiv que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Abdelbassir Krimou, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 286 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Abdelbassir Krimou va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Abdelbassir Krimou quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alejandro Medina, però la pilota va topar amb el travesser.