Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Masail Handikoak F. K. (796744) - Rayo Lavapies (1337552) » 673430877: T65/R3

Copa 673430877 Información oficial sobre el partido 673430877 en Hattrick

27.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 3

Masail Handikoak F. K. Alineación oficial del equipo 'Masail Handikoak F. K.' en el partido 0 - 5 Rayo Lavapies Alineación oficial del equipo 'Rayo Lavapies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Masail Handikoak F. K. Alineación oficial del equipo 'Masail Handikoak F. K.' en el partido 0 - 7 Rayo Lavapies Alineación oficial del equipo 'Rayo Lavapies' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Masail Handikoak F. K.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aldo Sioncke de Handikoak la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Aldo Sioncke va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Rayo Lavapies

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 19, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Santiago Armenteros es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Fernando Miró Benítez va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): 欧阳 (Ouyang) 晖荣 (Huirong) de Lavapies va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 24. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Sisebuto Díaz-Guerra va augmentar l'avantatge de Lavapies a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, Lavapies va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Pedro Ingunza, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 9, quan en Pedro Ingunza va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 240 Minuto 14 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Lavapies sortien al contraatac. La falta llançada per Santiago Armenteros va sortir força alta sense massa perill.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sisebuto Díaz-Guerra. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Sergio Gabea quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ermin Bobnič, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 89 per Santiago Armenteros va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 欧阳 (Ouyang) 晖荣 (Huirong).