Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UE Manresa (1435302) - Real Chiquitita C.F. (795198) » 673252511: T65/R2

Copa 673252511 Información oficial sobre el partido 673252511 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

UE Manresa Alineación oficial del equipo 'UE Manresa' en el partido 6 - 5 Real Chiquitita C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Chiquitita C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UE Manresa Alineación oficial del equipo 'UE Manresa' en el partido 2 - 1 Real Chiquitita C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Chiquitita C.F.' en el partido
Tiene mucha potra 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE Manresa

Goles Goles

  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del UEM s'esgargamellaven dempeus per esperonar Tedo Romero que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 81 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 113 (Gol por la derecha): El jugador Abraham Areales de UEM, després de 113 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Tedo Romero va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de UEM se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 239 Minuto 10 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Jens Olofsson va servir per deixar enrere el gegant Lauri Ruottinen al minut 10, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jens Olofsson! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): UEM va estar a punt de posar-se per davant al minut 58 però Auðun Þorfinnsson va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): UEM va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sigi Fröhlich va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Amable Moreno.
  • 222 Minuto 112 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 112 per blocar una centrada d'en Jens Olofsson va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de UEM.
  • 232 Minuto 114 (Ocasión por la izquierda): Passaven 114 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Tedo Romero va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Filip Trunz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de UEM Abraham Areales va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de UEM Tedo Romero no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Amable Moreno es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Filip Trunz de UEM és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 4 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Conrad Poll de UEM, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Amable Moreno en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de UEM, Co van der Kroef, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.

Real Chiquitita C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alejandro Beltrán, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 141 Minuto 115 (Gol de contra por el centro): El Chiquitita era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Nolwin Rotteveel va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Fernando Cáceres va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 30, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Co van der Kroef va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Alejandro Beltrán quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 60 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Fernando Cáceres, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 270 Minuto 100 (Ocasión de falta): El Chiquitita va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 100 amb un llançament de falta perillós. En Julià Nuet però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 116 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nolwin Rotteveel de Chiquitita amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Chiquitita, Julià Nuet, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Ascanio Valle Las Heras va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Juan Manuel Rivero Miró de Chiquitita anava molt fort i col·locat però Co van der Kroef no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En João Agostinho Silva Marques anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Chiquitita.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Chiquitita, Lauri Ruottinen, col·locà la pilota just a les mans d'en Co van der Kroef. El marcador: 6 - 5.