Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kodran CF (1434011) - HazardTeam (1371780) » 673251035: T65/R2

Copa 673251035 Información oficial sobre el partido 673251035 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

Kodran CF Alineación oficial del equipo 'Kodran CF' en el partido 9 - 10 HazardTeam Alineación oficial del equipo 'HazardTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Kodran CF Alineación oficial del equipo 'Kodran CF' en el partido 1 - 5 HazardTeam Alineación oficial del equipo 'HazardTeam' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kodran CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Tarquinio Spagnolli de Kodran aconseguir un gol al minut 14 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 del partit, el jugador Stipo Zrnić de Kodran va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Corria el minut 35 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Antonio Manuel Cabello, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Antonio Manuel Cabello, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Lutz Bahrke va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Radomír Janalík una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 36, però una magnífica aturada de Eleutério Neves va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Stipo Zrnić de Kodran, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Eleutério Neves en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Kodran, Ruensley Molino, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Radomír Janalík anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 6 per a Kodran.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Pruden Arias de Kodran, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Eleutério Neves en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 7.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Kodran Ursul Nooteboom no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Eleutério Neves es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 9 - 8.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Franz Lüdders de Kodran va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Valentín Cabeza de Kodran anava molt fort i col·locat però Eleutério Neves no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 9 - 9.

HazardTeam

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): En Óscar Narbona entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al HazardTeam, un peu providencial d'en George Pavel va situar el 1-1 al panell digital.
  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de George Pavel que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 151 Minuto 55 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 55 del partit, anotant el 4 - 3, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Ralf Fuchs von Grünfeld.
  • 161 Minuto 60 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 60 minuts Shavkat Doniyorov va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 92 (Ocasión por el centro): HazardTeam va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 92, quan Utku Otuk va quedar-se sol davant el porter Ruensley Molino, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 113 (Ocasión por la izquierda): Al minut 113, un refús desafortunat de Ruensley Molino, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Osvaldo Franceschi no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de HazardTeam Ralf Fuchs von Grünfeld no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ruensley Molino es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Eleutério Neves va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 6.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En George Pavel de HazardTeam va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 7 - 7.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Pol Graaf anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 8 - 8 per a HazardTeam.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Osvaldo Franceschi de HazardTeam, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ruensley Molino en un bon llançament des del punt fatídic. 9 - 9.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Bertalan Antal, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Ruensley Molino va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de HazardTeam i 9 - 9 al marcador.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): En Zoltán Taccs anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 9 - 10 per a HazardTeam.