Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kitano F.C. (1419266) - Montoya_de_portero (486115) » 673250896: T65/R2

Copa 673250896 Información oficial sobre el partido 673250896 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

Kitano F.C. Alineación oficial del equipo 'Kitano F.C.' en el partido 0 - 4 Montoya_de_portero Alineación oficial del equipo 'Montoya_de_portero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Kitano F.C. Alineación oficial del equipo 'Kitano F.C.' en el partido 0 - 5 Montoya_de_portero Alineación oficial del equipo 'Montoya_de_portero' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kitano F.C.

Montoya_de_portero

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Pedro Villaño va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 190 Minuto 35 (Gol de falta): El Robert Fabra va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Montoya_de_portero. 0-2.
  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Calixto Vidales estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Heladio Doallo va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 3 al minut 47.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 59 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Montoya_de_portero. A fi d'aconseguir el 0 - 4, van tocar-la en curt per tal que Raül Curcó xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Montoya_de_portero va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Fortunato Gualda va quedar-se sol davant el porter Agent Cotti, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Karl-Christian Herzner-Ruther després de 18 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Agent Cotti va poder desviar-lo a córner.
  • 207 Minuto 34 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Montoya_de_portero va ser a punt de marcar al minut 34, quan el seu jugador Heladio Doallo va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Fortunato Gualda. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Pablo La Cámara quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Agent Cotti, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Karl-Christian Herzner-Ruther va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 de partit, Calixto Vidales va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, el Montoya_de_portero va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Enrique Loscos s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Robert Fabra de Montoya_de_portero la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.