Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Martimba FC (1368265) - LOS MÁS MATAOS (489013) » 673250529: T65/R2

Copa 673250529 Información oficial sobre el partido 673250529 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

joc brut Alineación oficial del equipo 'joc brut' en el partido 0 - 9 LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
joc brut Alineación oficial del equipo 'joc brut' en el partido 0 - 9 LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

joc brut

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vseslav Gulevskiy.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dario Ingolotti de brut es va guanyar la targeta groga merescudament.

LOS MÁS MATAOS

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Sándor Puglits que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a MATAOS.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, Gonzalo López va augmentar l'avantatge de MATAOS a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ahmed Nazeef de MATAOS l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 35 de partit.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del MATAOS van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pavlo Berezovchuk va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 4 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 50 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 50, MATAOS va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Christophe Moro.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70, els visitants es van col·locar 0 - 6 per sobre quan Luciano Vaglio va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Robin Forsér va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 73, i va fer pujar el 0 - 7 per a MATAOS.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Sándor Puglits de MATAOS va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 8 al minut 80. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 108 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Ahmed Nazeef encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Marten Bant només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 9.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Sándor Puglits es va quedar sol davant del porter, al minut 83. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.