Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

(-52115603) - PSV Pakete (1586565) » 673250274: T65/R2

Copa 673250274 Información oficial sobre el partido 673250274 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 9 PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 9 PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo callejero

PSV Pakete

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Al minut 8 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Delmiro Suances que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 33, Daniel Enrique Marichal va pentinar un córner cap al segon pal que Rit Nukgeera va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 36, Pakete va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser David Valdés.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, Peet Ebinger va augmentar l'avantatge de Pakete a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Delmiro Suances va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 137 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de David Valdés va anar a parar al cap de Adrián Bovio que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Pakete el 0 - 6.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Delmiro Suances va augmentar l'avantatge de Pakete a 0 - 7 amb un xut ras arran de pal.
  • 180 Minuto 83 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Adrián Bovio de Pakete va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 8 per als visitants al minut 83.
  • 181 Minuto 91 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Erik Arnesen de Pakete l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 9 al minut 91 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de David Valdés. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Daniel Enrique Marichal va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 52, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Delmiro Suances, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Delmiro Suances va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): Al minut 25, Isa Afram de Pakete va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.