Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 671055706

Liga 671055706 Información oficial sobre el partido 671055706 en Hattrick

13.02.2021 19:15:00

FC Geronimo United Alineación oficial del equipo 'FC Geronimo United' en el partido 10 - 0 FC Camping des Iris Alineación oficial del equipo 'FC Camping des Iris' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
FC Geronimo United Alineación oficial del equipo 'FC Geronimo United' en el partido 10 - 0 FC Camping des Iris Alineación oficial del equipo 'FC Camping des Iris' en el partido
Tiene un resultado normal 9.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Geronimo United

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 l'estadi va començar a corejar el nom d'en László Bogdán ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Geronimo es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): En Giovanni Mel de Geronimo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Giovanni Mel va incrementar l'avantatge de Geronimo amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar László Bogdán, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Geronimo.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Elo Søltoft va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): En Mietek Jaszcz entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Geronimo, un peu providencial d'en Fabrizio Milanese va situar el 6-0 al panell digital.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Geronimo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Necmi Zati progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 0.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mietek Jaszcz va aprofitar per marcar el 8 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Geronimo a 9 - 0. Elo Søltoft va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Giovanni Mel es va introduir dins la defensa central al minut 80, i va aconseguir el 10 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 90 quan Necmi Zati de Geronimo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

FC Camping des Iris

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Beat Deragisch va fer al minut 39 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Christophe Hérisson, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.