Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 670920158

Liga 670920158 Información oficial sobre el partido 670920158 en Hattrick

20.02.2021 18:00:00

Meenzer Kicker 05 Alineación oficial del equipo 'Meenzer Kicker 05' en el partido 1 - 1 Iuventus Wirges Alineación oficial del equipo 'Iuventus Wirges' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Meenzer Kicker 05 Alineación oficial del equipo 'Meenzer Kicker 05' en el partido 0 - 2 Iuventus Wirges Alineación oficial del equipo 'Iuventus Wirges' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Meenzer Kicker 05

Goles Goles

  • 140 Minuto 32 (Gol de contra de falta): El contraatac de MK 05 va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Tolivaldas Kachanovas va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tolivaldas Kachanovas de MK 05 amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Iuventus Wirges

Goles Goles

  • 170 Minuto 28 (Gol de falta): Ambroży Wędrychowicz va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 28. 0 - 1 per a Iuventus.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 12, quan en Christopher Jan De Doncker va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Elvio De dominicis després de 31 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Wilhelm Pichler-Schorkopf va poder desviar-lo a córner.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Jorge Gomes de Iuventus, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 33, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Christopher Jan De Doncker va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Iuventus va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 77, quan Christopher Jan De Doncker va quedar-se sol davant el porter Wilhelm Pichler-Schorkopf, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Piet Konijn va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Wilhelm Pichler-Schorkopf, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Wolf von Cramon.
  • 512 Minuto 57 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Wolf von Cramon va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.