Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 670920154

Liga 670920154 Información oficial sobre el partido 670920154 en Hattrick

06.02.2021 18:00:00

Vorwärts Krebsjauchert Alineación oficial del equipo 'Vorwärts Krebsjauchert' en el partido 2 - 3 Iuventus Wirges Alineación oficial del equipo 'Iuventus Wirges' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vorwärts Krebsjauchert Alineación oficial del equipo 'Vorwärts Krebsjauchert' en el partido 2 - 1 Iuventus Wirges Alineación oficial del equipo 'Iuventus Wirges' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vorwärts Krebsjauchert

Goles Goles

  • 103 Minuto 77 (Gol por la derecha): Passava el minut 77 del matx, quan l'atent Florent Olivier va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 103 Minuto 84 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Krebsjauch per la dreta va donar com a resultat un gol de Vilnis Tračums al minut 84 que reduïa la distància a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vilnis Tračums va estar a punt d'acabar en gol al minut 9, però el porter visitant Willem van Onna va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Reinhardt Ehrenhardt de Krebsjauch amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tami Syväjärvi de Krebsjauch va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Iuventus Wirges

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Al minut 10 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Fabian Hoerath que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 105 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Piet Konijn rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Elvio De dominicis, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 2 a l'estadi!
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Iuventus per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 82. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Fabian Hoerath. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Iuventus va anar a parar a la dreta de l'atac on en Eljas Peltotalo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Iuventus va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Christopher Jan De Doncker, però el porter rival va fer una gran aturada.