Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bama Team (1588229) - FC Poba (1461021) » 670627587: T65/J3/VII

Liga 670627587 Información oficial sobre el partido 670627587 en Hattrick

30.01.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / VII.818 (38854)

CriticalFailure Alineación oficial del equipo 'CriticalFailure' en el partido 3 - 2 Juventud de Vodka Alineación oficial del equipo 'Juventud de Vodka' en el partido
0 - 1 Hugo Quintanal (13')
Volkert Petsch (14') 1 - 1
Myat 'El Niño' Thein (34') 2 - 1
2 - 2 Aitzol Elkorobarrutia (54')
Alfonso Ares (91') 3 - 2
CriticalFailure Alineación oficial del equipo 'CriticalFailure' en el partido 3 - 2 Juventud de Vodka Alineación oficial del equipo 'Juventud de Vodka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CriticalFailure Alineación oficial del equipo 'CriticalFailure' en el partido 3 - 1 Juventud de Vodka Alineación oficial del equipo 'Juventud de Vodka' en el partido
Tiene un resultado normal 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CriticalFailure

Goles Goles

  • 111 Minuto 14 (Gol por el centro): Passat el minut 14 de joc, Volkert Petsch facilitava les coses al CriticalFailure amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): El jugador Myat 'El Niño' Thein de CriticalFailure, després de 34 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 122 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Alfonso Ares de CriticalFailure aconseguir un gol al minut 91 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): CriticalFailure per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Alfonso Ares va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Passaven 40 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Tullio Sanmartin va rematar alt.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jesús Beistegui al minut 43 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Myat 'El Niño' Thein va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Volkert Petsch va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de CriticalFailure se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): CriticalFailure va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Marius Bostioca va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jesús Beistegui.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Myat 'El Niño' Thein de CriticalFailure va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfonso Ares de CriticalFailure va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 68 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Rafael Cabranes després que el jugador de CriticalFailure li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marius Bostioca de CriticalFailure la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Juventud de Vodka

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Hugo Quintanal va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 160 Minuto 54 (Gol de falta): Juventud, al minut 54, van igualar el marcador a 2 - 2 gràcies a un bon llançament de falta de Aitzol Elkorobarrutia.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Tomàs Serradesanferm va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Diego Sánchez va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 273 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Costin Moşincat de Juventud, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 90, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nunu Aintziondo de Juventud es va guanyar la targeta groga merescudament.