Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S. D. Málaga (1591681) - Blue Newcastle (796221) » 670623879: T65/J14/VII

Liga 670623879 Información oficial sobre el partido 670623879 en Hattrick

17.04.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / VII.751 (38787)

S. D. Málaga Alineación oficial del equipo 'S. D. Málaga ' en el partido 1 - 3 Blue Newcastle Alineación oficial del equipo 'Blue Newcastle' en el partido
0 - 1 Joseba Medina Suárez (10')
Leon Potapowicz (34') 1 - 1
1 - 2 Javier Sánchez Recio (44')
1 - 3 Javier Sánchez Recio (62')
S. D. Málaga Alineación oficial del equipo 'S. D. Málaga ' en el partido 1 - 3 Blue Newcastle Alineación oficial del equipo 'Blue Newcastle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
S. D. Málaga Alineación oficial del equipo 'S. D. Málaga ' en el partido 2 - 1 Blue Newcastle Alineación oficial del equipo 'Blue Newcastle' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,6 % 8,8 % 22,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S. D. Málaga

Goles Goles

  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Collin Bloomberg estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Leon Potapowicz va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 34.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Cezary Jarnicki no va ser aprofitada per en Collin Bloomberg que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Blue Newcastle

Goles Goles

  • 118 Minuto 10 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 10, el Newcastle va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Joseba Medina Suárez, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 44, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Javier Sánchez Recio es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 106 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Javier Sánchez Recio va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 62, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Newcastle, mentre ja celebrava el 1 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Newcastle va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mílton Rua, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Eduard Vietor, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Newcastle sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Miguel Velázquez, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 78 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Miguel Velázquez va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 80, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alexandru Niculai de Newcastle va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.