Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Spumas Segundo FC (435744) - xaviiiineta (491165) » 670614254: T65/J2/VII

Liga 670614254 Información oficial sobre el partido 670614254 en Hattrick

23.01.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / VII.580 (38616)

donato y diestéfano Alineación oficial del equipo 'donato y diestéfano' en el partido 1 - 4 castefa Alineación oficial del equipo 'castefa' en el partido
Amadeo Cavia (38') 1 - 0
1 - 1 Lauren Urrestia (44')
1 - 2 Óscar Gómez de la Blanca (61')
1 - 3 Massimiliano Pasolini (79')
1 - 4 Iván Añoveros (81')
donato y diestéfano Alineación oficial del equipo 'donato y diestéfano' en el partido 1 - 4 castefa Alineación oficial del equipo 'castefa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
donato y diestéfano Alineación oficial del equipo 'donato y diestéfano' en el partido 2 - 1 castefa Alineación oficial del equipo 'castefa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,4 % 25,8 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

donato y diestéfano

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Passats 38 minuts, Amadeo Cavia, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. diestéfano es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 43 (Ocasión de falta): Al minut 43, Sebastián Urrea Palafox gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Després de 62 minuts, Alberto Indaneta va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Santiago Martínez de diestéfano va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alberto Indaneta.

castefa

Goles Goles

  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Lauren Urrestia que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): castefa va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què José Cea Reyes, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Óscar Gómez de la Blanca que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Massimiliano Pasolini de castefa va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 79. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 81 de partit va donar a castefa l'avantatge per 1 - 4. Iván Añoveros en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Dani Noceras de castefa, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 8, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Francisco José Olives haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a castefa al minut 39.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Iván Añoveros. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Rodolfo Lemus de castefa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.