Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mendez patadas (1581126) - Cádiz c. f (1590257) » 670612619: T65/J13/VII

Liga 670612619 Información oficial sobre el partido 670612619 en Hattrick

10.04.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 13 / VII.550 (38586)

LACILLA Alineación oficial del equipo 'LACILLA' en el partido 2 - 3 Valencia de las Torres CF Alineación oficial del equipo 'Valencia de las Torres CF' en el partido
0 - 1 Rubén Mosquera (35')
0 - 2 Elai Juanikorena (39')
Jorge Rodríguez (64') 1 - 2
1 - 3 Juan Antonio Escolar (74')
Ignacio Carro (83') 2 - 3
LACILLA Alineación oficial del equipo 'LACILLA' en el partido 2 - 3 Valencia de las Torres CF Alineación oficial del equipo 'Valencia de las Torres CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LACILLA Alineación oficial del equipo 'LACILLA' en el partido 2 - 1 Valencia de las Torres CF Alineación oficial del equipo 'Valencia de las Torres CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,0 % 6,7 % 21,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LACILLA

Goles Goles

  • 101 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, Jorge Rodríguez es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 102 Minuto 83 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 83 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Ignacio Carro, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el LACILLA a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Valencia. La jugada d'estratègia del LACILLA per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Adrián Nantes va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ignacio Carro va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 202 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): LACILLA va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 47 que Lopo Baladrón no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 210 Minuto 85 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Javier Herboso quasi empata el partit per a LACILLA, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adrián Nantes de LACILLA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Valencia de las Torres CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Valencia prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Rubén Mosquera.
  • 143 Minuto 39 (Gol de contra por la derecha): El jugador Elai Juanikorena de Valencia es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 138 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Edu Vázquez la va rematar Juan Antonio Escolar amb una magnífica volea que va fer pujar per a Valencia el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Valencia va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan Romero va desviar el xut final de Edu Vázquez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Valencia va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 26, quan Jorge Villoria va quedar-se sol davant el porter Juan Romero, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): 秦 (Qin) 嘉亮 (Jialiang), situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 62 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Valencia va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Edu Vázquez de Valencia es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Jorge Durán de Quiroga de Valencia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.