Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cádiz c. f (1590257) - Atlético del Cholo (995753) » 670612594: T65/J7/VII

Liga 670612594 Información oficial sobre el partido 670612594 en Hattrick

27.02.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / VII.550 (38586)

FRVN Alineación oficial del equipo 'FRVN' en el partido 1 - 1 Lasteami Alineación oficial del equipo 'Lasteami' en el partido
0 - 1 Mateo Caldevilla (31')
Raül Marimon (81') 1 - 1
FRVN Alineación oficial del equipo 'FRVN' en el partido 1 - 1 Lasteami Alineación oficial del equipo 'Lasteami' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FRVN Alineación oficial del equipo 'FRVN' en el partido 1 - 1 Lasteami Alineación oficial del equipo 'Lasteami' en el partido
Tiene un resultado normal 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,1 % 2,3 % 81,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FRVN

Goles Goles

  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del FRVN s'esgargamellaven dempeus per esperonar Raül Marimon que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 81 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): En José Manuel Silva va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): José Antonio Soto de FRVN va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 40, però no va estar gaire encertat.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de FRVN, l'equip va recuperar la pilota al minut 48 i va contraatacar. En Ventura Sensarrich va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): El FRVN va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 65, però en José Manuel Silva va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 213 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Després de 69 minuts, Antonio Cacique va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Felipe Guzmán Bueno va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de FRVN que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lasteami

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 31, Martí Artigues va pentinar un córner cap al segon pal que Mateo Caldevilla va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Anicet Daura al minut 2 semblava entrar, però Francisco Terrona Soto va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Abdelwakil Berraja, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Abdelwakil Berraja va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Mateo Caldevilla de Lasteami va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Moussa Saadellah de Lasteami va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Mateo Caldevilla se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.