Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Perrosscarzos F.C. (1433583) - CarFerJu y los Tullidos de Esparta (1432161) » 670610522: T65/J7/VII

Liga 670610522 Información oficial sobre el partido 670610522 en Hattrick

27.02.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / VII.513 (38549)

Perrosscarzos F.C. Alineación oficial del equipo 'Perrosscarzos F.C.' en el partido 2 - 1 CarFerJu y los Tullidos de Esparta Alineación oficial del equipo 'CarFerJu y los Tullidos de Esparta' en el partido
0 - 1 Eduard Gavrikov (2')
Ignacio De la Dehesa (74') 1 - 1
Krzysztof Hulak (80') 2 - 1
Perrosscarzos F.C. Alineación oficial del equipo 'Perrosscarzos F.C.' en el partido 2 - 1 CarFerJu y los Tullidos de Esparta Alineación oficial del equipo 'CarFerJu y los Tullidos de Esparta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Perrosscarzos F.C. Alineación oficial del equipo 'Perrosscarzos F.C.' en el partido 2 - 2 CarFerJu y los Tullidos de Esparta Alineación oficial del equipo 'CarFerJu y los Tullidos de Esparta' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 31,9 % 40,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Perrosscarzos F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Perrosscarzos s'esgargamellaven dempeus per esperonar Ignacio De la Dehesa que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 74 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 els aficionats van embogir quan en Krzysztof Hulak va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Perrosscarzos.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Krzysztof Hulak! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

CarFerJu y los Tullidos de Esparta

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Eduard Gavrikov es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Al minut 4, el CarFerJu va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Godofredo Rubio Pérez s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Marc Gallien de CarFerJu va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 10 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Cristi Someşan va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Cristi Someşan va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 75, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Valentin Adélaïde va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wilmar Huijsmans de CarFerJu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.