Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nair (314771) - FC Barcelions (1578520) » 670601258: T65/J1/VII

Liga 670601258 Información oficial sobre el partido 670601258 en Hattrick

16.01.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / VII.348 (38384)

Chocos Pantequera Alineación oficial del equipo 'Chocos Pantequera' en el partido 4 - 0 Cachelos fc Alineación oficial del equipo 'Cachelos fc' en el partido
Julio Ferrando (9') 1 - 0
Aurel Stoleriu (19') 2 - 0
Davis Van Atta (20') 3 - 0
Tomàs Camarasa (21') 4 - 0
Chocos Pantequera Alineación oficial del equipo 'Chocos Pantequera' en el partido 4 - 0 Cachelos fc Alineación oficial del equipo 'Cachelos fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chocos Pantequera Alineación oficial del equipo 'Chocos Pantequera' en el partido 2 - 0 Cachelos fc Alineación oficial del equipo 'Cachelos fc' en el partido
Tiene suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chocos Pantequera

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 els aficionats van embogir quan en Julio Ferrando va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Pantequera.
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): Amb 19 minuts jugats, en Aurel Stoleriu va augmentar l'avantatge de Pantequera a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 106 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 20 minuts, Davis Van Atta va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 3 - 0.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Tomàs Camarasa va incrementar l'avantatge de Pantequera amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Cachelos. La jugada d'estratègia del Pantequera per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ramón LaCalle va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Aurel Stoleriu va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 54 (Ocasión de falta): En Cástor Spínola es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Cachelos fc

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Daoud Mechwar la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Cachelos havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 72 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Pol Jordana amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.