Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Worldwide (441699) - Monforte Fc (1462032) » 670601086: T65/J14/VII

Liga 670601086 Información oficial sobre el partido 670601086 en Hattrick

17.04.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / VII.344 (38380)

Santaco City AC Alineación oficial del equipo 'Santaco City AC' en el partido 2 - 0 Estirpe nacional Alineación oficial del equipo 'Estirpe nacional' en el partido
Mhoutar Faidine Attoumane (34') 1 - 0
Rubén Lobató (35') 2 - 0
Santaco City AC Alineación oficial del equipo 'Santaco City AC' en el partido 2 - 0 Estirpe nacional Alineación oficial del equipo 'Estirpe nacional' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Santaco City AC Alineación oficial del equipo 'Santaco City AC' en el partido 5 - 0 Estirpe nacional Alineación oficial del equipo 'Estirpe nacional' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santaco City AC

Goles Goles

  • 137 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 34 una excel·lent centrada de Gualberto Wila va arribar a Mhoutar Faidine Attoumane, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Santaco va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Rubén Lobató progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Santaco va estar a punt de posar-se per davant al minut 28 però Tiziano Vecchia va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Víctor Saenz Romero, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Raúl Siller, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nicolás Exerica de Santaco amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Estirpe nacional

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de nacional va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pol Sués, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 237 Minuto 71 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Nadjim Hassane estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Jordi Torra, als 71 minuts, va fallar per ben poc.
  • 251 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Virgilio Liquori va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jordi Torra de nacional va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nadjim Hassane es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Pablo Vasallo de nacional va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.