Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reino vitoriano (776740) - A Inquebrantable (488734) » 670600264: T65/J4/VII

Liga 670600264 Información oficial sobre el partido 670600264 en Hattrick

06.02.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / VII.330 (38366)

Reino vitoriano Alineación oficial del equipo 'Reino vitoriano' en el partido 1 - 4 A Inquebrantable Alineación oficial del equipo 'A Inquebrantable' en el partido
Héctor Ulleta (5') 1 - 0
1 - 1 Alejandro Caballón (37')
1 - 2 Ignazio De Cesare (44')
1 - 3 Mirko Hordt (75')
1 - 4 Alban Tissandier (89')
Reino vitoriano Alineación oficial del equipo 'Reino vitoriano' en el partido 1 - 4 A Inquebrantable Alineación oficial del equipo 'A Inquebrantable' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Reino vitoriano Alineación oficial del equipo 'Reino vitoriano' en el partido 0 - 5 A Inquebrantable Alineación oficial del equipo 'A Inquebrantable' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reino vitoriano

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 5 gràcies a la jugada de Héctor Ulleta, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 74 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Ibio Tavora va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Benoît Lobet es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

A Inquebrantable

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Inquebrantable van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 37, quan Alejandro Caballón va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Ignazio De Cesare que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Inquebrantable van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Mirko Hordt va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Alban Tissandier va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): El Inquebrantable creava perill des de la dreta al minut 11, però en Paco Jiménez Levita, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ignazio De Cesare desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Inquebrantable va estar a punt d'empatar al 30 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Jiří Haša que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Paco Jiménez Levita va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Santiago Roa Maza, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jiří Haša després de 58 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Paco Jiménez Levita va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Alban Tissandier quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Paco Jiménez Levita, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Inquebrantable quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Santiago Roa Maza va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.