Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Madrid9011b (800313) - Maceta FC (989102) » 670596682: T65/J5/VII

Liga 670596682 Información oficial sobre el partido 670596682 en Hattrick

13.02.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / VII.266 (38302)

Lariña Alineación oficial del equipo 'Lariña' en el partido 2 - 1 La Union S. A. D. Alineación oficial del equipo 'La Union S. A. D. ' en el partido
Alberto Castellar (58') 1 - 0
1 - 1 Marcel Turró (64')
Vicente Gallardo (80') 2 - 1
Lariña Alineación oficial del equipo 'Lariña' en el partido 2 - 1 La Union S. A. D. Alineación oficial del equipo 'La Union S. A. D. ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Lariña Alineación oficial del equipo 'Lariña' en el partido 4 - 0 La Union S. A. D. Alineación oficial del equipo 'La Union S. A. D. ' en el partido
Tiene mala suerte 3.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lariña

Goles Goles

  • 122 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Lariña prenia la batuta de l'encontre al minut 58, quan en Alberto Castellar va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Vicente Gallardo ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Lariña es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Ingvar Albrechtsen del Lariña ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Basarri Iraurria va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Bittor Bolonburua va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 es va veure una gran oportunitat per a Lariña per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Wilhelm Udden, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Basarri Iraurria va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Lariña se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 67 per blocar una centrada d'en Vicente Gallardo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Lariña.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Maximilian Negele va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Francisco Borja de Lariña va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

La Union S. A. D.

Goles Goles

  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): Union va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Alfonso Ortiz el Viejo, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Marcel Turró que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 36 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Alfonso Ortiz el Viejo va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Óscar José Isundegui per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Durruma Ituñobalda va entorpir al marcador d'en Hugo Vázquez per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.