Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Morsis United (1455292) - Sevilleste FC (490096) » 670596280: T65/J2/VII

Liga 670596280 Información oficial sobre el partido 670596280 en Hattrick

23.01.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / VII.259 (38295)

FORZA ROSSONERI Alineación oficial del equipo 'FORZA ROSSONERI' en el partido 1 - 3 Sevilleste FC Alineación oficial del equipo 'Sevilleste FC' en el partido
0 - 1 Jorge López Dieguez (24')
0 - 2 Sandro Wittenberge (32')
Beñat Beltzuna (63') 1 - 2
1 - 3 Alfonso Canterelles (77')
FORZA ROSSONERI Alineación oficial del equipo 'FORZA ROSSONERI' en el partido 1 - 3 Sevilleste FC Alineación oficial del equipo 'Sevilleste FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FORZA ROSSONERI Alineación oficial del equipo 'FORZA ROSSONERI' en el partido 1 - 4 Sevilleste FC Alineación oficial del equipo 'Sevilleste FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FORZA ROSSONERI

Goles Goles

  • 103 Minuto 63 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de ROSSONERI per la dreta va donar com a resultat un gol de Beñat Beltzuna al minut 63 que reduïa la distància a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 6 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Antoni Florit va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Alfonso Canterelles va xutar a fora.
  • 220 Minuto 22 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 22 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Antoni Florit va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Sevilleste FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Sevilleste va ser finalitzada des de l'esquerra per Jorge López Dieguez al minut 24. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Sandro Wittenberge, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Alfonso Canterelles de Sevilleste va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 77. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 8 (Ocasión de penalti): Al minut 8 de partit, Alberto Valdivieso de Sevilleste va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Sevilleste va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Karim Youzalen va desviar el xut final de Pedro Aznar després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Roman Hodulík va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Karim Youzalen, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Fruela Barrero-Valverde al minut 71, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Niceto Guisande es va quedar sol davant del porter, al minut 79. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.