Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

nutripets (441037) - Cordoba C.F.SAD. (1459031) » 670594282: T65/J7/VII

Liga 670594282 Información oficial sobre el partido 670594282 en Hattrick

27.02.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / VII.223 (38259)

rivendell Alineación oficial del equipo 'rivendell' en el partido 4 - 0 malakadream Alineación oficial del equipo 'malakadream' en el partido
Konstantinos Georgatos (1') 1 - 0
José Carreras Serra (10') 2 - 0
Raúl Aponte (65') 3 - 0
Reinaldo Carlos Calvo (73') 4 - 0
rivendell Alineación oficial del equipo 'rivendell' en el partido 4 - 0 malakadream Alineación oficial del equipo 'malakadream' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
rivendell Alineación oficial del equipo 'rivendell' en el partido 0 - 1 malakadream Alineación oficial del equipo 'malakadream' en el partido
Tiene mucha potra 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,7 % 3,3 % 79,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rivendell

Goles Goles

  • 121 Minuto 1 (Gol por el centro): Konstantinos Georgatos va donar a rivendell un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 142 Minuto 10 (Gol de contra por la izquierda): José Carreras Serra va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de rivendell i marcant el 2 - 0.
  • 137 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Alberto Valdés va anar a parar al cap de Raúl Aponte que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a rivendell el 3 - 0.
  • 140 Minuto 73 (Gol de contra de falta): El porter de rivendell va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Reinaldo Carlos Calvo va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 4 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Jesús Bayo va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): rivendell van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 31, però José Carreras Serra va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 237 Minuto 53 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alberto Valdés va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Raúl Aponte va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de rivendell van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en José Carreras Serra va sortir desviat a la dreta de la porteria.

malakadream

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 69 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Jordi Subirat amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 72 en Práxedes Argüeso va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Tinerfe Arce va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Tinerfe Arce va fer una estirada espectacular al minut 79, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Lorenzo Peinado.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Práxedes Argüeso de malakadream va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mauro Balbás Fernández es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.