Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gracies Barto (48237) - Pinella FC (492609) » 670594274: T65/J5/VII

Liga 670594274 Información oficial sobre el partido 670594274 en Hattrick

13.02.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / VII.223 (38259)

Gracies Barto Alineación oficial del equipo 'Gracies Barto' en el partido 6 - 0 Aguambabulubabalambambu Alineación oficial del equipo 'Aguambabulubabalambambu' en el partido
Cezary Gilewski (7') 1 - 0
Vicent Lluís Riu (19') 2 - 0
Luis Duart (36') 3 - 0
Cezary Gilewski (37') 4 - 0
Vicent Lluís Riu (63') 5 - 0
Cezary Gilewski (82') 6 - 0
Gracies Barto Alineación oficial del equipo 'Gracies Barto' en el partido 6 - 0 Aguambabulubabalambambu Alineación oficial del equipo 'Aguambabulubabalambambu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Gracies Barto Alineación oficial del equipo 'Gracies Barto' en el partido 8 - 0 Aguambabulubabalambambu Alineación oficial del equipo 'Aguambabulubabalambambu' en el partido
Tiene mala suerte 8.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gracies Barto

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): El jugador Cezary Gilewski de Gracies, després de 7 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): Vicent Lluís Riu va incrementar l'avantatge de Gracies amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Luis Duart, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Gracies.
  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Cezary Gilewski va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 4 - 0 al minut 37.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Gracies va aconseguir el 5 - 0 quan Vicent Lluís Riu va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Cezary Gilewski va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Aguambabulubabalamb. La jugada d'estratègia del Gracies per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Vicent Lluís Riu va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Gracies a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Silvino Cunha va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, Vicent Lluís Riu gairebé va marcar per a Gracies des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Daniel Cinotti gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Carlos Carro va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Luis Duart es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 9, Vicent Lluís Riu de Gracies va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Aguambabulubabalambambu

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Óscar Hoyos Conde va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Óscar Hoyos Conde de Aguambabulubabalamb es va guanyar la targeta groga merescudament.