Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Calvo Sotelo C F (1332886) - Trebbon FC (993492) » 670592833: T65/J8/VII

Liga 670592833 Información oficial sobre el partido 670592833 en Hattrick

06.03.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / VII.197 (38233)

Calvo Sotelo C F Alineación oficial del equipo 'Calvo Sotelo C F' en el partido 5 - 0 Trebbon FC Alineación oficial del equipo 'Trebbon FC' en el partido
Ángel Sierra Urquijo (12') 1 - 0
Bogdan Amancei (29') 2 - 0
Santiago de Ocón (37') 3 - 0
Guy Melton (82') 4 - 0
Bogdan Amancei (86') 5 - 0
Calvo Sotelo C F Alineación oficial del equipo 'Calvo Sotelo C F' en el partido 5 - 0 Trebbon FC Alineación oficial del equipo 'Trebbon FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Calvo Sotelo C F Alineación oficial del equipo 'Calvo Sotelo C F' en el partido 7 - 0 Trebbon FC Alineación oficial del equipo 'Trebbon FC' en el partido
Tiene mala suerte 6.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calvo Sotelo C F

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Sotelo va ser Ángel Sierra Urquijo.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Sotelo va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Bogdan Amancei des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Trebbon. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Santiago de Ocón la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Sotelo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 37.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Amb 82 minuts jugats, en Guy Melton va augmentar l'avantatge de Sotelo a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Sotelo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Bogdan Amancei va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Miguel Bohórquez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 17, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 27 quan Guy Melton de Sotelo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 239 Minuto 36 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Paolo Sturniolo va marxar de Joan Riusech en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Sotelo van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 285 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Sotelo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Santiago de Ocón va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Eusebio Magraner al minut 76 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Paolo Sturniolo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El Sotelo ho intentava per la dreta per mitjà de Ángel Sierra Urquijo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Trebbon FC

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Domenech Coll no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Víctor Miguel Sarmiento estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.