Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Rua de Amio (315411) - Rosebud Citizens (1434303) » 670592054: T65/J10/VII

Liga 670592054 Información oficial sobre el partido 670592054 en Hattrick

20.03.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / VII.183 (38219)

UE Balada Alineación oficial del equipo 'UE Balada' en el partido 3 - 2 Rosebud Citizens Alineación oficial del equipo 'Rosebud Citizens' en el partido
Manuel Navarro Pérez (32') 1 - 0
1 - 1 Pablo Falguera (38')
1 - 2 Bengt Jansson (70')
Niko Hupponen (74') 2 - 2
Ciprian Picu (81') 3 - 2
UE Balada Alineación oficial del equipo 'UE Balada' en el partido 3 - 2 Rosebud Citizens Alineación oficial del equipo 'Rosebud Citizens' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UE Balada Alineación oficial del equipo 'UE Balada' en el partido 3 - 0 Rosebud Citizens Alineación oficial del equipo 'Rosebud Citizens' en el partido
Tiene un resultado normal 3.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE Balada

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Manuel Navarro Pérez va donar a Balada un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 74, Niko Hupponen de Balada empatava el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): Balada va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 81 Ciprian Picu va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Lawrence Bardeleben va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Jorge Daniel Martins va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 224 Minuto 27 (Ocasión de penalti): Balada es va veure beneficiat per la polèmica al minut 27, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Gunnar Renk va relliscar al moment de fer el xut i el porter Jorge Daniel Martins no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Balada a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jos Dildick va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jos Dildick, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Lawrence Bardeleben va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jos Dildick de Balada va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marko Doroslovački es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Rosebud Citizens

Goles Goles

  • 108 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 38, en Bengt Jansson la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Pablo Falguera que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): RC va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 70, quan Bengt Jansson, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Es duien 26 minuts de partit jugats quan Andreas Hasseler va estar a punt de posar per davant a RC amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Paul-Sorin Costei va impedir un gol cantat.