Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

stars F.C (1457882) - NOUNovtoix (491217) » 670586124: T65/J11/VII

Liga 670586124 Información oficial sobre el partido 670586124 en Hattrick

27.03.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 11 / VII.77 (38113)

stars F.C Alineación oficial del equipo 'stars F.C' en el partido 1 - 0 NOUNovtoix Alineación oficial del equipo 'NOUNovtoix' en el partido
Manuele Ferretto (35') 1 - 0
stars F.C Alineación oficial del equipo 'stars F.C' en el partido 1 - 0 NOUNovtoix Alineación oficial del equipo 'NOUNovtoix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
stars F.C Alineación oficial del equipo 'stars F.C' en el partido 3 - 0 NOUNovtoix Alineación oficial del equipo 'NOUNovtoix' en el partido
Tiene mala suerte 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

stars F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els seguidors del stars contenien la respiració mentre en Manuele Ferretto s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Andre Bentele! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 30 (Ocasión de falta): Al minut 30, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Essam Subaey va estar a punt de sentenciar el partit al minut 51, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Andre Bentele una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 54, però una magnífica aturada de Wolf Preuss va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Essam Subaey, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

NOUNovtoix

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): Mirena Etxarte quasi marca en una jugada assajada de córner que Fruktuoso Zuatzobizkar havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de NOUNovtoix va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Romeu Sauri, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Romeu Sauri va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de NOUNovtoix que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de NOUNovtoix va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fruktuoso Zuatzobizkar, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del NOUNovtoix sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Nahuel Azcarate, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 80 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 13, Rafael Saavedra de NOUNovtoix va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.