Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tortella fc (1596903) - UD. Ojos de Garza Las Palmas (988078) » 670581543: T65/J14/VI

Liga 670581543 Información oficial sobre el partido 670581543 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / VI.1019 (15337)

Tortella fc Alineación oficial del equipo 'Tortella fc' en el partido 2 - 4 UD. Ojos de Garza Las Palmas Alineación oficial del equipo 'UD. Ojos de Garza Las Palmas' en el partido
Lukas Dittrich (7') 1 - 0
1 - 1 Emelino Torralva (37')
1 - 2 Prokop Kavecký (40')
Juan Vázquez (49') 2 - 2
2 - 3 Sylvain Goeteyn (83')
2 - 4 Philip Agyemang (86')
Tortella fc Alineación oficial del equipo 'Tortella fc' en el partido 2 - 4 UD. Ojos de Garza Las Palmas Alineación oficial del equipo 'UD. Ojos de Garza Las Palmas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tortella fc Alineación oficial del equipo 'Tortella fc' en el partido 2 - 1 UD. Ojos de Garza Las Palmas Alineación oficial del equipo 'UD. Ojos de Garza Las Palmas' en el partido
Tiene un resultado normal 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,5 % 10,9 % 23,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tortella fc

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): En Lukas Dittrich va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 113 Minuto 49 (Gol por la derecha): Després de 49 minuts de partit, Juan Vázquez igualava per Tortella en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 85 minuts, en Hannes Passi no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jeremie Reister.

UD. Ojos de Garza Las Palmas

Goles Goles

  • 162 Minuto 37 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 37, quan Emelino Torralva va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 135 Minuto 40 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Prokop Kavecký de Palmas va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 1 - 2.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Palmas va aconseguir el 2 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Prokop Kavecký, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Sylvain Goeteyn que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 184 Minuto 86 (Gol de penalti): Palmas va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 2 - 4, quan Philip Agyemang va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Sylvain Goeteyn que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Philip Agyemang va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Orgi Eguzkitzaga no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Sergi Fusté estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 225 Minuto 34 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Prokop Kavecký de Palmas va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Palmas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Iraklis Antoniou, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 65 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Palmas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Josep Lluís Bach va desviar el xut final de Iraklis Antoniou després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sylvain Goeteyn de Palmas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.