Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MANOLAKIS C.F (1455707) - Tortella fc (1596903) » 670581509: T65/J5/VI

Liga 670581509 Información oficial sobre el partido 670581509 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / VI.1019 (15337)

MANOLAKIS C.F Alineación oficial del equipo 'MANOLAKIS C.F' en el partido 4 - 0 Tortella fc Alineación oficial del equipo 'Tortella fc' en el partido
Bojan Bodiroga (17') 1 - 0
Bojan Bodiroga (35') 2 - 0
Florent Charbonneau (56') 3 - 0
Daniel Montenegro (85') 4 - 0
MANOLAKIS C.F Alineación oficial del equipo 'MANOLAKIS C.F' en el partido 4 - 0 Tortella fc Alineación oficial del equipo 'Tortella fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
MANOLAKIS C.F Alineación oficial del equipo 'MANOLAKIS C.F' en el partido 7 - 0 Tortella fc Alineación oficial del equipo 'Tortella fc' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MANOLAKIS C.F

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Passats 17 minuts, Bojan Bodiroga, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. MANOLAKIS es posava per davant!
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, MANOLAKIS va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Bojan Bodiroga, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de MANOLAKIS pel centre va donar un gran resultat: el gol de Florent Charbonneau va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Daniel Montenegro es va introduir dins la defensa central al minut 85, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 25 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de MANOLAKIS tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Florent Charbonneau ho va intentar al minut 25 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 28 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Daniel Montenegro, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En 方 (Fang) 国豪 (Guohao), entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 287 Minuto 82 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Florent Charbonneau ja els havia advertit que el porter contrari, en Josep Lluís Bach, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 87 (Ocasión tiro lejano): Al minut 87 un refús amb el peu d'en Josep Lluís Bach va anar a parar als peus del Florent Charbonneau que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tortella fc

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Essa Mustafa Dawoud va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 251 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Essa Mustafa Dawoud va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Tortella Valerio Bauzá quasi marca al minut 84 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Sergi Pastó l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Essa Mustafa Dawoud de Tortella es va guanyar la targeta groga merescudament.