Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Greenghost (1587421) - Tsartas (31191) » 670579911: T65/J12/VI

Liga 670579911 Información oficial sobre el partido 670579911 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / VI.990 (15308)

Greenghost Alineación oficial del equipo 'Greenghost' en el partido 1 - 2 Tsartas Alineación oficial del equipo 'Tsartas' en el partido
0 - 1 José Antonio Lapeña (4')
0 - 2 Víctor Manuel de León (30')
Lawrence Spray (35') 1 - 2
Greenghost Alineación oficial del equipo 'Greenghost' en el partido 1 - 2 Tsartas Alineación oficial del equipo 'Tsartas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Greenghost Alineación oficial del equipo 'Greenghost' en el partido 2 - 0 Tsartas Alineación oficial del equipo 'Tsartas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Greenghost

Goles Goles

  • 137 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Sergi Desset va anar a parar al cap de Lawrence Spray que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Greenghost el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Greenghost va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Dillan Millán ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Kanneelow Ginindza de Greenghost va intentar batre la porteria rival al minut 58 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): En Joan Castells va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 65, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Kanneelow Ginindza va estar a punt d'empatar per a Greenghost quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Garth MacLennan va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Joan Castells va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tsartas

Goles Goles

  • 141 Minuto 4 (Gol de contra por el centro): José Antonio Lapeña va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Tsartas, al minut 4. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Víctor Manuel de León, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 17 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Martin Szatmári va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 17 de joc.
  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Tsartas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 23, però el xut de Valentín Soto Camino des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Tsartas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Valentín Soto Camino va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Tsartas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Victorien Léna, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Tsartas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en José Antonio Lapeña, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 70 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Victorien Léna de Tsartas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.