Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C SIFONES (315145) - Tomaquets verds (313551) » 670575468: T65/J7/VI

Liga 670575468 Información oficial sobre el partido 670575468 en Hattrick

27.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / VI.911 (15229)

F.C SIFONES Alineación oficial del equipo 'F.C SIFONES' en el partido 3 - 1 Real Madrid Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Club de Fútbol' en el partido
0 - 1 Jesús Pérez (37')
Khasan Nigamatzyanov (42') 1 - 1
Krzysztof Schartner (61') 2 - 1
Ludwik Krężel (74') 3 - 1
F.C SIFONES Alineación oficial del equipo 'F.C SIFONES' en el partido 3 - 1 Real Madrid Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Club de Fútbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
F.C SIFONES Alineación oficial del equipo 'F.C SIFONES' en el partido 6 - 0 Real Madrid Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Club de Fútbol' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C SIFONES

Goles Goles

  • 113 Minuto 42 (Gol por la derecha): Després de 42 minuts de partit, Khasan Nigamatzyanov igualava per SIFONES en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 61 (Gol por la izquierda): SIFONES prenia la batuta de l'encontre al minut 61, quan en Krzysztof Schartner va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de SIFONES va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ludwik Krężel progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): SIFONES va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ivar Hilaire en un 1 contra 1 amb el porter Raül Cols, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21, Ivar Hilaire arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): SIFONES van sortir al contraatac amb encert al minut 33, però Baldassarre Urbano no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Lorne O'Kelly va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Krzysztof Schartner gairebé va marcar per a SIFONES des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Real Madrid Club de Fútbol

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): En Jesús Pérez donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 37 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Eleazar Hancco va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Realmadrid, l'equip va recuperar la pilota al minut 22 i va contraatacar. En Eleazar Hancco va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Realmadrid que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Eleazar Hancco, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Thorsten Galster, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Thorsten Galster va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Es duien 60 minuts de partit jugats quan Maurice-Pascal Leubel va estar a punt de posar per davant a Realmadrid amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Samuel Goncalves va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vladimir Groznov de Realmadrid es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.