Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CE Hospitalet (493386) - Almonacid FC (118581) » 670571143: T65/J4/VI

Liga 670571143 Información oficial sobre el partido 670571143 en Hattrick

06.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / VI.834 (15152)

torta team Alineación oficial del equipo 'torta team' en el partido 1 - 1 Almonacid FC Alineación oficial del equipo 'Almonacid FC' en el partido
0 - 1 Otakar Neubauer (40')
Anssi Aho (85') 1 - 1
torta team Alineación oficial del equipo 'torta team' en el partido 1 - 1 Almonacid FC Alineación oficial del equipo 'Almonacid FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
torta team Alineación oficial del equipo 'torta team' en el partido 2 - 0 Almonacid FC Alineación oficial del equipo 'Almonacid FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

torta team

Goles Goles

  • 114 Minuto 85 (Gol de penalti): torta va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Anssi Aho, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip torta Varg Nederblom quasi marca al minut 8 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Barnabás Inásel l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Almonacid FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): En Adolfo Núñez Vázquez entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Almonacid, un peu providencial d'en Otakar Neubauer va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Almonacid va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Otakar Neubauer, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 26 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Almonacid van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 26 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Guglielmo D'Amaro, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Almonacid que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Otakar Neubauer, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): En Bartolomeo Tallarico va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Almonacid, l'equip va recuperar la pilota al minut 83 i va contraatacar. En Adolfo Núñez Vázquez va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.