Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Levecq Team (1334106) - USK_Elgoibar (1419254) » 670568969: T65/J6/VI

Liga 670568969 Información oficial sobre el partido 670568969 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / VI.795 (15113)

Levecq Team Alineación oficial del equipo 'Levecq Team' en el partido 3 - 2 USK_Elgoibar Alineación oficial del equipo 'USK_Elgoibar' en el partido
0 - 1 Jaime Román (34')
0 - 2 Claus Tellerrand (48')
Ciro Radighieri (58') 1 - 2
Isbert Höcherl (69') 2 - 2
Rolf Mayer (77') 3 - 2
Levecq Team Alineación oficial del equipo 'Levecq Team' en el partido 3 - 2 USK_Elgoibar Alineación oficial del equipo 'USK_Elgoibar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Levecq Team Alineación oficial del equipo 'Levecq Team' en el partido 3 - 0 USK_Elgoibar Alineación oficial del equipo 'USK_Elgoibar' en el partido
Tiene un resultado normal 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Levecq Team

Goles Goles

  • 135 Minuto 58 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Ciro Radighieri de Levecq va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 2.
  • 112 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Levecq equilibrava la balança al minut 69. En Isbert Höcherl, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 77 gràcies a la jugada de Rolf Mayer, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Levecq va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 18 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Cristòfol Torrens ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Ciro Radighieri va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Levecq va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ingvar Boesen va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Răzvan Arvatu.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 30 per blocar una centrada d'en Marinko Drača va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Levecq.
  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Levecq Michał Budna quasi marca al minut 31 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Isbert Höcherl l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Michał Budna va estar a punt d'empatar per a Levecq quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Răzvan Arvatu va desviar la pilota a l'últim instant.

USK_Elgoibar

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de USK_Elgoibar va ser finalitzada des de l'esquerra per Jaime Román al minut 34. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): USK_Elgoibar sabia com jugar al contraatac, i al minut 48, Claus Tellerrand va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del USK_Elgoibar sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Rodion Kopkov, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 24 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Lennaert Elving es va quedar sol davant del porter, al minut 66. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 71 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jaime Román, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.