Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Talavera.C.F. (439350) - Intersala Alcañiz (433946) » 670568231: T65/J4/VI

Liga 670568231 Información oficial sobre el partido 670568231 en Hattrick

06.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / VI.782 (15100)

AC Sergimonster Alineación oficial del equipo 'AC Sergimonster' en el partido 4 - 2 Intersala Alcañiz Alineación oficial del equipo 'Intersala Alcañiz' en el partido
0 - 1 John Hunter (41')
0 - 2 Eberhardt Liebisch (44')
Lukáš Zachar (67') 1 - 2
Félix Vivo (87') 2 - 2
Félix Vivo (88') 3 - 2
Vitan Drinovec (89') 4 - 2
AC Sergimonster Alineación oficial del equipo 'AC Sergimonster' en el partido 4 - 2 Intersala Alcañiz Alineación oficial del equipo 'Intersala Alcañiz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AC Sergimonster Alineación oficial del equipo 'AC Sergimonster' en el partido 4 - 0 Intersala Alcañiz Alineación oficial del equipo 'Intersala Alcañiz' en el partido
Tiene un resultado normal 3.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Sergimonster

Goles Goles

  • 102 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Lukáš Zachar de Sergimonster va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 111 Minuto 87 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 87, Félix Vivo de Sergimonster empatava el partit: 2 - 2.
  • 138 Minuto 88 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Mario Alberto Sierra Márquez va anar directament als peus de Félix Vivo que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 2.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Amb 89 minuts jugats, en Vitan Drinovec va augmentar l'avantatge de Sergimonster a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Sergimonster va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Hermínio da Silva va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Baltazár Göndör.
  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Sergimonster va estar a punt de posar-se per davant al minut 6 però Hermínio da Silva va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vitan Drinovec va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Baltazár Göndör va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Baltazár Göndör i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Sergimonster, però el xut de Mario Alberto Sierra Márquez va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Luis Monterde de Sergimonster va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Intersala Alcañiz

Goles Goles

  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Intersala van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en John Hunter.
  • 139 Minuto 44 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Intersala Eberhardt Liebisch va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Luis Monterde va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 2 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): John Hunter de Intersala va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio Grillet es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.