Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Segorbe Plus (1367394) - Scipio Squad (1581609) » 670566801: T65/J10/VI

Liga 670566801 Información oficial sobre el partido 670566801 en Hattrick

20.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / VI.756 (15074)

Segorbe Plus Alineación oficial del equipo 'Segorbe Plus' en el partido 1 - 0 Scipio Squad Alineación oficial del equipo 'Scipio Squad' en el partido
John Paul Mtangi (33') 1 - 0
Segorbe Plus Alineación oficial del equipo 'Segorbe Plus' en el partido 1 - 0 Scipio Squad Alineación oficial del equipo 'Scipio Squad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Segorbe Plus Alineación oficial del equipo 'Segorbe Plus' en el partido 1 - 1 Scipio Squad Alineación oficial del equipo 'Scipio Squad' en el partido
Tiene un resultado normal 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,7 % 5,9 % 73,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Segorbe Plus

Goles Goles

  • 124 Minuto 33 (Gol de penalti): Corria el minut 33, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Segorbe s'avançava en el marcador després que en John Paul Mtangi xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 14 per blocar una centrada d'en Pavlo Bespalykh va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Segorbe.
  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Võ Hoàng Nhật Linh va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 29 de joc.

Scipio Squad

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jonathan Burattini ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Scipio que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Michiel Vanmunster, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Zsolt Sípmester va fer una magnífica centrada, però la rematada de Oiartzun Miango va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 218 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner peinado): Leo Haplea quasi marca en una jugada assajada de córner que Gianni D'Avola havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 262 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61 Dominic Psaila va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Mikko Imppola va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Gianni D'Avola per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 69, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El Scipio creava perill des de la dreta al minut 72, però en Mikko Imppola, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Jonathan Burattini desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Leo Haplea va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Nicolás Molins Sáez rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 263 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Michiel Vanmunster va encarar al porter al 76, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Jonathan Burattini quasi aconsegueix empatar per Scipio al minut 77, però Mikko Imppola va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.