Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Punterazo CF (1455544) - Charlyteam (123474) » 670563198: T65/J6/VI

Liga 670563198 Información oficial sobre el partido 670563198 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / VI.692 (15010)

Punterazo CF Alineación oficial del equipo 'Punterazo CF' en el partido 1 - 3 Mostolola Alineación oficial del equipo 'Mostolola' en el partido
0 - 1 Javier Ángel Muro (18')
0 - 2 Javier Ángel Muro (33')
Enrique Arroba (87') 1 - 2
1 - 3 Augusto César Novo (87')
Punterazo CF Alineación oficial del equipo 'Punterazo CF' en el partido 1 - 3 Mostolola Alineación oficial del equipo 'Mostolola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Punterazo CF Alineación oficial del equipo 'Punterazo CF' en el partido 0 - 2 Mostolola Alineación oficial del equipo 'Mostolola' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Punterazo CF

Goles Goles

  • 140 Minuto 87 (Gol de contra de falta): Punterazo va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Enrique Arroba la va transformar en el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Pierpaolo Silini de Punterazo va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Enrique Arroba que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Punterazo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Apel·les Casadó va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aidan Dunham.

Mostolola

Goles Goles

  • 170 Minuto 18 (Gol de falta): Al minut 18, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Javier Ángel Muro posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 140 Minuto 33 (Gol de contra de falta): El porter de Mostolola va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Javier Ángel Muro va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 87, Mostolola va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Augusto César Novo.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): António Gaspar Melo Sousa, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 13 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Nathan Dupont va estar a punt de posar per davant a Mostolola amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Miguel Villarmerín va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, el Mostolola va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Javier Ángel Muro s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Nicholas Simmons. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Vadivel Thirumalasetti, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 78 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Mostolola va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ferruccio Pagnini després de 86 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Miguel Villarmerín va poder desviar-lo a córner.