Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Luisinhos C. F. (777873) - Borbollanos23 (488439) » 670557426: T65/J5/VI

Liga 670557426 Información oficial sobre el partido 670557426 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / VI.589 (14907)

Los Luisinhos C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Luisinhos C.F.' en el partido 0 - 1 embusterus f.c Alineación oficial del equipo 'embusterus f.c' en el partido
0 - 1 Benjamin Loisy (77')
Los Luisinhos C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Luisinhos C.F.' en el partido 0 - 1 embusterus f.c Alineación oficial del equipo 'embusterus f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Luisinhos C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Luisinhos C.F.' en el partido 2 - 0 embusterus f.c Alineación oficial del equipo 'embusterus f.c' en el partido
Tiene mala suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Luisinhos C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner peinado): Andrin Zwahlen hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Zafer Kaygısız havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Víctor Ansa va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Al minut 32, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Andrin Zwahlen va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Luisinhos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 68 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gustavo Ruiz Jiménez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El Luisinhos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Gustavo Ruiz Jiménez la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

embusterus f.c

Goles Goles

  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): embusterus va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 77, quan Benjamin Loisy, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11 de partit, Daniele Sole quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Gerry Baynham que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de embusterus van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Daniele Sole va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de embusterus va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Emmanouil Mpakakos va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de embusterus va anar a parar a la dreta de l'atac on en Octávio Menino, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.