Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F passerotto di milano (1339775) - Rayo La Ceiba (777183) » 670556844: T65/J13/VI

Liga 670556844 Información oficial sobre el partido 670556844 en Hattrick

10.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 13 / VI.578 (14896)

C.F passerotto di milano Alineación oficial del equipo 'C.F passerotto di milano' en el partido 0 - 4 Rayo La Ceiba Alineación oficial del equipo 'Rayo La Ceiba' en el partido
0 - 1 Sílvio Luís Linhares (8')
0 - 2 Einar Sverdrup (27')
0 - 3 George Marin (33')
0 - 4 Antonio Cacchiani (74')
C.F passerotto di milano Alineación oficial del equipo 'C.F passerotto di milano' en el partido 0 - 4 Rayo La Ceiba Alineación oficial del equipo 'Rayo La Ceiba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C.F passerotto di milano Alineación oficial del equipo 'C.F passerotto di milano' en el partido 0 - 5 Rayo La Ceiba Alineación oficial del equipo 'Rayo La Ceiba' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F passerotto di milano

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Remi Pujol Coll va fer al minut 32 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Fermin Irunbere, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Íñigo Velzunza de passerotto va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Rayo La Ceiba

Goles Goles

  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del passerotto. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Sílvio Luís Linhares la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Ceiba es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 8.
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27, Ceiba va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Einar Sverdrup, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): George Marin va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 33, i va fer pujar el 0 - 3 per a Ceiba.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Antonio Cacchiani va augmentar l'avantatge de Ceiba a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Eli Kragelund va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 37, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Ceiba quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Gethin Parry va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Ceiba van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Gethin Parry, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Després de 52 minuts, Eli Kragelund va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Alfonso Portales va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Einar Sverdrup al minut 72, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Eli Kragelund de Ceiba va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 75 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, George Marin de Ceiba va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 54 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar George Marin de Ceiba per doble groga al minut 54.