Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Constelación (1600512) - Trocotro Team (1582112) » 670556247: T65/J4/VI

Liga 670556247 Información oficial sobre el partido 670556247 en Hattrick

06.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / VI.568 (14886)

Constelación Alineación oficial del equipo 'Constelación' en el partido 0 - 3 Trocotro Team Alineación oficial del equipo 'Trocotro Team' en el partido
0 - 1 Michał Cetryzowski (35')
0 - 2 Ferdinand van de Vijver (41')
0 - 3 Michał Cetryzowski (42')
Constelación Alineación oficial del equipo 'Constelación' en el partido 0 - 3 Trocotro Team Alineación oficial del equipo 'Trocotro Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Constelación Alineación oficial del equipo 'Constelación' en el partido 2 - 1 Trocotro Team Alineación oficial del equipo 'Trocotro Team' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,0 % 0,7 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Constelación

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Maurici Fidel va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Constelación se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Jaime Medina Mendoza va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 237 Minuto 69 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Lorenzo Paladini va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Erlend Kvalheim va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Emil Świda i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Constelación, però el xut de José Vallina va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Constelación va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Maurici Fidel va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Emil Świda va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vicente Benítez.

Trocotro Team

Goles Goles

  • 108 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 35, en Dariusz Przesławski la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Michał Cetryzowski que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al 41 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Trocotro augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ferdinand van de Vijver es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 190 Minuto 42 (Gol de falta): El Michał Cetryzowski va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Trocotro. 0-3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Thomas Schram ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, el Trocotro va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Alessandro Buono s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 de partit, Michał Cetryzowski va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Michał Cetryzowski de Trocotro va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 66 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Alessandro Buono, el jugador de Trocotro va ser expulsat al minut 66.