Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CREMASTERS LEGENDS (1372157) - CF Lionel Messi (1437764) » 670554963: T65/J5/VI

Liga 670554963 Información oficial sobre el partido 670554963 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / VI.545 (14863)

CREMASTERS LEGENDS Alineación oficial del equipo 'CREMASTERS LEGENDS' en el partido 1 - 2 CF Lionel Messi Alineación oficial del equipo 'CF Lionel Messi' en el partido
0 - 1 Roland Biehl (6')
Paco Viso (21') 1 - 1
1 - 2 Joan Agusil (57')
CREMASTERS LEGENDS Alineación oficial del equipo 'CREMASTERS LEGENDS' en el partido 1 - 2 CF Lionel Messi Alineación oficial del equipo 'CF Lionel Messi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
CREMASTERS LEGENDS Alineación oficial del equipo 'CREMASTERS LEGENDS' en el partido 6 - 0 CF Lionel Messi Alineación oficial del equipo 'CF Lionel Messi' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CREMASTERS LEGENDS

Goles Goles

  • 113 Minuto 21 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al CREMASTERS una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Paco Viso, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 21.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Juan Miguel Pérez va estar a punt d'empatar per a CREMASTERS quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Joakim Eggbeck va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Thilo Weinmayr va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): En Jesús Ángel Valderramal va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 16, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): CREMASTERS va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 47 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jesús Ángel Valderramal ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 51 per blocar una centrada d'en Paco Viso va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de CREMASTERS.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ib Holmen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 224 Minuto 55 (Ocasión de penalti): CREMASTERS va gaudir d'un penal a favor al minut 55, però el jugador Paco Viso va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Joakim Eggbeck.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Paco Viso va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

CF Lionel Messi

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): Lionel va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Francisco Mayor, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Roland Biehl que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 141 Minuto 57 (Gol de contra por el centro): Joan Agusil va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Lionel, al minut 57. El marcador va canviar a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Roland Biehl, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 17 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Lionel va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hein Bergsma.