Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Pateste FC (488940) - Los Peloncitos (120243) » 670549601: T65/J8/VI

Liga 670549601 Información oficial sobre el partido 670549601 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / VI.449 (14767)

San Pateste FC Alineación oficial del equipo 'San Pateste FC' en el partido 0 - 3 Los Peloncitos Alineación oficial del equipo 'Los Peloncitos' en el partido
0 - 1 Cesarino Barbagalli (17')
0 - 2 Dennis Achtenberg (32')
0 - 3 Loïs Magraner (33')
San Pateste FC Alineación oficial del equipo 'San Pateste FC' en el partido 0 - 3 Los Peloncitos Alineación oficial del equipo 'Los Peloncitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
San Pateste FC Alineación oficial del equipo 'San Pateste FC' en el partido 0 - 1 Los Peloncitos Alineación oficial del equipo 'Los Peloncitos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Pateste FC

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 13 (Ocasión de contra de falta): Pateste va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Selmane Tlemsani va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): En Krzysztof Zegarski va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pateste va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Xavier Mengual va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pateste va anar a parar a la dreta de l'atac on en Publio Cornelio Ganoya, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marco Bulfari de Pateste va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Los Peloncitos

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Peloncitos va ser finalitzada des de l'esquerra per Cesarino Barbagalli al minut 17. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Dennis Achtenberg de Peloncitos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 32 de partit.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pateste. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Loïs Magraner la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Peloncitos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 33.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Jakue Arthegi, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 12 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jorge Meléndez es va quedar sol davant del porter, al minut 28. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pateste. La jugada d'estratègia del Peloncitos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Iñaki Ilarregi va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jakub Gadawski de Peloncitos es va guanyar la targeta groga merescudament.