Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletik (48585) - San Pateste FC (488940) » 670549591: T65/J6/VI

Liga 670549591 Información oficial sobre el partido 670549591 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / VI.449 (14767)

Athletik Alineación oficial del equipo 'Athletik' en el partido 2 - 1 San Pateste FC Alineación oficial del equipo 'San Pateste FC' en el partido
Lars Hanl (24') 1 - 0
Vojtech Binda (52') 2 - 0
2 - 1 Adalbald Bammer (61')
Athletik Alineación oficial del equipo 'Athletik' en el partido 2 - 1 San Pateste FC Alineación oficial del equipo 'San Pateste FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Athletik Alineación oficial del equipo 'Athletik' en el partido 2 - 0 San Pateste FC Alineación oficial del equipo 'San Pateste FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletik

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Lars Hanl ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Athletik es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): Athletik va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Vojtech Binda va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Jan Bachmann del Athletik ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Kevin Fageren! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de 程 (Cheng) 海棕 (Haizong) al minut 28 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Joaquín Ramírez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 35 quan Vojtech Binda de Athletik gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alex Caterina de Athletik amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 32 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alex Caterina va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Athletik va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

San Pateste FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 61 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Pateste el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Adalbald Bammer va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pateste va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Adalbald Bammer, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pateste va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 77, però en Publio Cornelio Ganoya va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 209 Minuto 80 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Xavier Mengual van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Vojtech Binda a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pateste va anar a parar a la dreta de l'atac on en Enrique Elizaycine, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique Elizaycine de Pateste la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.