Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FLOPER F.C. (1432430) - C.A. Playa de Arinaga (1581189) » 670548418: T65/J7/VI

Liga 670548418 Información oficial sobre el partido 670548418 en Hattrick

27.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / VI.428 (14746)

Supersilver Alineación oficial del equipo 'Supersilver' en el partido 0 - 1 C.A. Playa de Arinaga Alineación oficial del equipo 'C.A. Playa de Arinaga' en el partido
0 - 1 Mauricio Posch (44')
Supersilver Alineación oficial del equipo 'Supersilver' en el partido 0 - 1 C.A. Playa de Arinaga Alineación oficial del equipo 'C.A. Playa de Arinaga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Supersilver Alineación oficial del equipo 'Supersilver' en el partido 2 - 0 C.A. Playa de Arinaga Alineación oficial del equipo 'C.A. Playa de Arinaga' en el partido
Tiene mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Supersilver

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 3 (Ocasión de contra de falta): El Supersilver va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Ivan Onderka la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 289 Minuto 34 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Ivan Onderka per la seva rapidesa. Al minut 34 va intentar marxar per velocitat d'en Edilberto Sivickas, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Eugenio Rubio va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Adriano Ambrosini va estar a punt d'empatar per a Supersilver quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Saverio Berjillos va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després de 74 minuts, Eugenio Rubio va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

C.A. Playa de Arinaga

Goles Goles

  • 170 Minuto 44 (Gol de falta): Al minut 44 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Mauricio Posch va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Javier Olmos va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Žigmund Čabrej va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Arinaga que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mauricio Posch, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, un refús desafortunat de Žigmund Čabrej, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Lauro Bergondo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, el Arinaga va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Allard van Kapel s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): En Enrique Foces va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.