Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Devesa United (779224) - PampsKrona (775965) » 670547955: T65/J3/VI

Liga 670547955 Información oficial sobre el partido 670547955 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / VI.420 (14738)

C. D. Txangurro Alineación oficial del equipo 'C. D. Txangurro' en el partido 2 - 2 PampsKrona Alineación oficial del equipo 'PampsKrona' en el partido
Eloy Viniambres (32') 1 - 0
Jordi Cases (40') 2 - 0
2 - 1 Miodrag Ionescu (56')
2 - 2 Enrique Barriuso De Miguel (82')
C. D. Txangurro Alineación oficial del equipo 'C. D. Txangurro' en el partido 2 - 2 PampsKrona Alineación oficial del equipo 'PampsKrona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C. D. Txangurro Alineación oficial del equipo 'C. D. Txangurro' en el partido 1 - 2 PampsKrona Alineación oficial del equipo 'PampsKrona' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,0 % 5,2 % 74,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C. D. Txangurro

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Eloy Viniambres de Txangurro aconseguir un gol al minut 32 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del PampsKrona. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jordi Cases la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Txangurro es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 40.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Juan Alfredo Barrachina va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Albert Bergadà, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Jordi Cases de Txangurro va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

PampsKrona

Goles Goles

  • 141 Minuto 56 (Gol de contra por el centro): El PampsKrona era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Miodrag Ionescu va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): PampsKrona va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què David Peñafiel, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Enrique Barriuso De Miguel que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Jair el Ayoubi va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Òscar Petràs, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): José Idiolo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 31, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Òscar Petràs va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Jair el Ayoubi al minut 38 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Arquímedes Roma va intentar anar-se'n per velocitat al minut 39 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 261 Minuto 76 (Ocasión por el centro): José Idiolo quasi aconsegueix empatar per PampsKrona al minut 76, però Òscar Petràs va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): PampsKrona va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 83, quan Jonathan Guiraud va quedar-se sol davant el porter Òscar Petràs, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Miodrag Ionescu que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.