Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mandowa (1600457) - Hercules de Linares (1436596) » 670547461: T65/J5/VI

Liga 670547461 Información oficial sobre el partido 670547461 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / VI.411 (14729)

Mandowa Alineación oficial del equipo 'Mandowa' en el partido 1 - 0 Hercules de Linares Alineación oficial del equipo 'Hercules de Linares' en el partido
Hakan Baturay (79') 1 - 0
Mandowa Alineación oficial del equipo 'Mandowa' en el partido 1 - 0 Hercules de Linares Alineación oficial del equipo 'Hercules de Linares' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mandowa Alineación oficial del equipo 'Mandowa' en el partido 3 - 1 Hercules de Linares Alineación oficial del equipo 'Hercules de Linares' en el partido
Tiene mala suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,2 % 1,6 % 14,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mandowa

Goles Goles

  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 79 gràcies a la jugada de Hakan Baturay, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Mandowa va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Tim Carlblom ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49 es va veure una gran oportunitat per a Mandowa per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Hakan Baturay, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Mandowa va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Hans Klintdahl en un 1 contra 1 amb el porter Oskar Gracia, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 87 quan Hans Klintdahl de Mandowa gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Moisés Gallardo de Mandowa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Hercules de Linares

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Bjørn Nybø va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Abraham Tomschitz, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): LINARES va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Abraham Tomschitz va desviar el xut final de Marcin Supeł després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Držislav Frigan quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 239 Minuto 84 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Bjørn Nybø va marxar de Hans Klintdahl en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de LINARES van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 263 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Bento Alagoa va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.