Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Anatoly (772828) - Real Tarragona (1433065) » 670541358: T65/J6/VI

Liga 670541358 Información oficial sobre el partido 670541358 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / VI.302 (14620)

RACING PELOCHO Alineación oficial del equipo 'RACING PELOCHO' en el partido 4 - 2 Real Tarragona Alineación oficial del equipo 'Real Tarragona' en el partido
0 - 1 Maurizio Santonocito (23')
Víctor Suárez (37') 1 - 1
Václav Diro (38') 2 - 1
2 - 2 Maurizio Santonocito (40')
Jeffrey Hoenigmann-Neuwirth (55') 3 - 2
Zygmunt Gromek (80') 4 - 2
RACING PELOCHO Alineación oficial del equipo 'RACING PELOCHO' en el partido 4 - 2 Real Tarragona Alineación oficial del equipo 'Real Tarragona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RACING PELOCHO Alineación oficial del equipo 'RACING PELOCHO' en el partido 3 - 1 Real Tarragona Alineación oficial del equipo 'Real Tarragona' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RACING PELOCHO

Goles Goles

  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): PELOCHO equilibrava la balança al minut 37. En Víctor Suárez, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 els aficionats van embogir quan en Václav Diro va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de PELOCHO.
  • 122 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Els seguidors del PELOCHO contenien la respiració mentre en Jeffrey Hoenigmann-Neuwirth s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de PELOCHO va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Zygmunt Gromek progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Domenico Di Trapano va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de PELOCHO.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Václav Diro va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): PELOCHO per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 41, quan Zygmunt Gromek va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51, Domenico Di Trapano arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Perci Maria Salomão al minut 69 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Israel Feiglin va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jacinto Losada Pastor per poc que no incrementa el marcador al minut 78. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Perci Maria Salomão va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Real Tarragona

Goles Goles

  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Tarragona va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Maurizio Santonocito va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 137 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 40 en Vittorio Busonero va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Maurizio Santonocito podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 2 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Mysil Brakstad va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 29, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 89 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Francisco Moya Prieto amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.