Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Silvia Saint (434098) - C.D. Jedula (777153) » 670540984: T65/J10/VI

Liga 670540984 Información oficial sobre el partido 670540984 en Hattrick

20.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / VI.295 (14613)

Silvia Saint Alineación oficial del equipo 'Silvia Saint' en el partido 1 - 1 C.D. Jedula Alineación oficial del equipo 'C.D. Jedula' en el partido
Alessandro Stefano Santuccio (10') 1 - 0
1 - 1 Jon Heyde (34')
Silvia Saint Alineación oficial del equipo 'Silvia Saint' en el partido 1 - 1 C.D. Jedula Alineación oficial del equipo 'C.D. Jedula' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Silvia Saint Alineación oficial del equipo 'Silvia Saint' en el partido 0 - 1 C.D. Jedula Alineación oficial del equipo 'C.D. Jedula' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Silvia Saint

Goles Goles

  • 108 Minuto 10 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Angel Todorov encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Alessandro Stefano Santuccio només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Silvia van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alessandro Stefano Santuccio va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Silvia van sortir al contraatac amb encert al minut 67, però Alberto Ayora no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Jamal Shehra va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Silvia que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Jamal Shehra de Silvia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

C.D. Jedula

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 34, quan Jon Heyde va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Jon Heyde quasi aconsegueix empatar per Jedula al minut 15, però Floyd Bayne va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Manuel Villazan va fer una jugada per la banda esquerra, però Floyd Bayne va aturar el seu xut.
  • 239 Minuto 29 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Rainer Walther-Protzner va ridiculitzar a en Fernando Noboa amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, un refús desafortunat de Floyd Bayne, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jérémie Moyon no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jérémie Moyon ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Wiesław Rosada que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 270 Minuto 66 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Bogdan Besnea al minut 66 semblava entrar, però Floyd Bayne va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 de partit, Wiesław Rosada quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gustav Knitl.