Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cangurs (310356) - Garicastim (1601391) » 670540708: T65/J11/VI

Liga 670540708 Información oficial sobre el partido 670540708 en Hattrick

27.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 11 / VI.290 (14608)

Cangurs Alineación oficial del equipo 'Cangurs' en el partido 2 - 7 Garicastim Alineación oficial del equipo 'Garicastim' en el partido
0 - 1 Rexino Bernardos (3')
0 - 2 Héctor Vallejo (7')
Nedim Alpman (13') 1 - 2
1 - 3 Rexino Bernardos (20')
1 - 4 Rexino Bernardos (33')
1 - 5 Héctor Vallejo (36')
Mehmed Huremović (38') 2 - 5
2 - 6 Rexino Bernardos (39')
2 - 7 Denzel Mans (67')
Cangurs Alineación oficial del equipo 'Cangurs' en el partido 2 - 7 Garicastim Alineación oficial del equipo 'Garicastim' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cangurs Alineación oficial del equipo 'Cangurs' en el partido 0 - 3 Garicastim Alineación oficial del equipo 'Garicastim' en el partido
Tiene suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cangurs

Goles Goles

  • 106 Minuto 13 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Nedim Alpman sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 13 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 2 al marcador.
  • 103 Minuto 38 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Mehmed Huremović va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Corentin Meyer no s'ho podia creure.
  • 239 Minuto 70 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Corentin Meyer va marxar de George Voişan en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Cangurs van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cangurs va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a 吳 (Ng) 凱 (Kai), que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ben Grodno es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ben Grodno va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Garicastim

Goles Goles

  • 106 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Rexino Bernardos va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 3, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Garicastim, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 182 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 7 de partit va donar a Garicastim l'avantatge per 0 - 2. Héctor Vallejo en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Rexino Bernardos va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 106 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Garicastim sempre confia amb les genialitats d'en Rexino Bernardos; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 4.
  • 190 Minuto 36 (Gol de falta): Al 36 minuts, El Garicastim va fer el 1-5. En Héctor Vallejo va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Rexino Bernardos va ser l'anotador del 2 - 6.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 67 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Garicastim. A fi d'aconseguir el 2 - 7, van tocar-la en curt per tal que Denzel Mans xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 32 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Matteo Santoriello que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 Cancio Lazo Garcia va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Rexino Bernardos, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Denzel Mans, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 72 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Garicastim va quedar sense poder incrementar el seu marcador.