Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

De BierMeester Brouwerij (123769) - Albalate A.A (492611) » 670539263: T65/J14/VI

Liga 670539263 Información oficial sobre el partido 670539263 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / VI.264 (14582)

De BierMeester Brouwerij Alineación oficial del equipo 'De BierMeester Brouwerij' en el partido 1 - 1 Albalate A.A Alineación oficial del equipo 'Albalate A.A' en el partido
0 - 1 Orlando Bertaso (77')
Dimitar Kalpakchiev (78') 1 - 1
De BierMeester Brouwerij Alineación oficial del equipo 'De BierMeester Brouwerij' en el partido 1 - 1 Albalate A.A Alineación oficial del equipo 'Albalate A.A' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
De BierMeester Brouwerij Alineación oficial del equipo 'De BierMeester Brouwerij' en el partido 2 - 0 Albalate A.A Alineación oficial del equipo 'Albalate A.A' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De BierMeester Brouwerij

Goles Goles

  • 113 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els jugadors del Brouwerij amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 78, deixant Dimitar Kalpakchiev en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Brouwerij va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ezequiel Caravela ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Wienand van den Brakel va fer al minut 9 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Hubert Mega, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Brouwerij va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Dimitar Kalpakchiev en un 1 contra 1 amb el porter Eduardo Vilches, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Brouwerij va estar a punt de posar-se per davant al minut 21 però Humaid Bin Nasser Al-Mohannadi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Brouwerij per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 28, quan 李 (Li) 宽华 (Kuanhua) va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 49 (Ocasión de falta): En Miguel Cadell es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64, Dimitar Kalpakchiev arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 es va veure una gran oportunitat per a Brouwerij per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per 李 (Li) 宽华 (Kuanhua), però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Albalate A.A

Goles Goles

  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): Albalate va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 77, quan Orlando Bertaso, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Albalate sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jonas Rose, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 16 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Albalate va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Massimo Capriglione va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): Matt Kofod va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Albalate que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Matt Kofod de Albalate es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.