Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

De BierMeester Brouwerij (123769) - Delza's Boys (1438372) » 670539227: T65/J5/VI

Liga 670539227 Información oficial sobre el partido 670539227 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / VI.264 (14582)

De BierMeester Brouwerij Alineación oficial del equipo 'De BierMeester Brouwerij' en el partido 1 - 1 Delza's Boys Alineación oficial del equipo 'Delza's Boys' en el partido
Ezequiel Caravela (24') 1 - 0
1 - 1 Juan Antonio Martínez (72')
De BierMeester Brouwerij Alineación oficial del equipo 'De BierMeester Brouwerij' en el partido 1 - 1 Delza's Boys Alineación oficial del equipo 'Delza's Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
De BierMeester Brouwerij Alineación oficial del equipo 'De BierMeester Brouwerij' en el partido 8 - 0 Delza's Boys Alineación oficial del equipo 'Delza's Boys' en el partido
Tiene que atarse una piedra al pie y tirarse al mar 7.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De BierMeester Brouwerij

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Brouwerij prenia la batuta de l'encontre al minut 24, quan en Ezequiel Caravela va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Eloi Castells es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El Brouwerij ho intentava per la dreta per mitjà de Ezequiel Caravela, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Wienand van den Brakel va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Brouwerij se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Delza's Boys

Goles Goles

  • 162 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Juan Antonio Martínez va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 18 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Francisco Vázquez va superar els defenses rivals per velocitat al minut 18 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El Delzas creava perill des de la dreta al minut 25, però en Mike Dare, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Nikola Konstantinov desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Delzas van sortir al contraatac amb encert al minut 29, però Joey van Hilst no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Ignacio Atocha quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50 Armiche Gallarza va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Mike Dare va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.